“Over Ons” klopt eigenlijk niet helemaal.

Want ik, Victor Worpenberg, ben schoonmaker, receptionist, monteur, verkoper en directeur van de eenmanszaak Dealerfietsen.nl  Voor U is dat een groot voordeel, want er is maar 1 persoon waarmee U van doen heeft. Dit als U geholpen wil worden bij alles met betrekking tot Dealerfietsen, om even Uw ongenoegen te uiten of een complimentje te geven.

Na 25 jaar tussen de auto’s te hebben gelopen, was ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik zegde mijn baan op, om sinds januari 2010, aan huis, fietsen te gaan verkopen, repareren en onderhouden. Toen bedacht ik al snel dat E-Bikes de grote doorbraak gingen maken en daarom ben ik al snel overgegaan op de specialisatie E-Bikes.

Na 5 zeer vruchtbare jaren was het bedrijf gegroeid en dus was de garage te klein. Zoekende naar een geschikte locatie, kwam ik uit in het mooie VEENHUIZEN. Ons pand is een officieel Drents monument van 135 vierkante meter, verdeeld in Showroom, werkplaats en magazijn. Na een grote modernisatie is het pand geschikt voor een professionele “fietsenzaak”. U vindt hier alle info en kennis om een goede keuze bij aanschaf of reparatie te maken. U krijgt gedegen advies, omdat ik klanttevredenheid boven maximale winst stel.

Wij hopen U een keer in ons bedrijf te mogen ontmoeten.

Victor Worpenberg

voor zaak Dealerfietsen (2)
Loading...